Alle geweldige verhalen beginnen met een gekoesterde droom.

Ontmoet Zeyneb

Zeyneb Usul begon haar carrière als kapster in 1993 en heeft sindsdien in verschillende salons gewerkt. In 2004 besloot ze haar eigen salon, Hairmasters, op te richten waarmee de eerste stappen werden gezet als zelfstandig ondernemer. Tijdens de beginjaren van Hairmasters heeft Zeyneb samen met haar team zich gespecialiseerd in alle aspecten van de kappersbranche.

De volgende stappen

Fast forward naar 2016. Hairmasters is niet alleen verhuisd, maar heeft ook een transformatie ondergaan. Wat ooit een traditioneel kapsalon was, is in 2016 geëvolueerd naar een beautysalon met een nieuwe naam: Hairmasters Plus. Zeyneb en haar team is intussen bekend om hun uitmuntende expertise op verschillende kappersdiensten, maar vooral op het gebied van haarkleuren, wat heeft geleid tot een brede klantenkring en ook snel de aandacht trok van bekende persoonlijkheden, influencers en modellen uit België en Nederland.

Het evolutieproces van Hairmasters Plus stopte daar echter niet. In 2022 startte Zeyneb een grootschalig project op ‘Ghulai’, een reeks van haarkleurproducten & ‘Teasy Lights’, een opleidingsprogramma voor kappers. Dit leidde in 2023 tot een verdere transformatie, waarbij Hairmasters Plus veranderde in H+ Professional.

Wat biedt H+ Professional nu?

Bij H+ Professional hebben we een duidelijk doel voor ogen: jou als kapper voorzien van kwalitatieve haarkleurproducten en uitgebreide opleidingen. We zijn vastbesloten de tools en kennis te bieden die nodig zijn om dit te bereiken.

Wij geloven dat een kapper meer is dan iemand die het haar van anderen knipt en kleurt. Het is een ambacht en een kunstvorm die mensen helpt om zich zelfverzekerd en mooi te voelen.

Bij H+ Professional streven we ernaar om jou te ondersteunen en te inspireren, zodat je het beste uit jezelf kunt halen als kapper.